Noordzaken, dé plek voor uw b-to- b banner!
16 augustus 2021 
in Online
1 min. leestijd

Noordzaken, dé plek voor uw b-to- b banner!

Heeft u een business-to- business product of dienst? En weet u niet goed hoe u deze doelgroep moet bereiken? Dan hebben wij nu een oplossing voor u. RTV Noord lanceerde afgelopen voorjaar het nieuwe platform Noordzaken, wat vanaf nu ruimte biedt voor banners die specifiek op de b-to- b-markt zijn gericht. Een korte uitleg.

Wat is Noordzaken?

Op www.rtvnoord.nl/noordzaken vindt u nieuws, opinies en verhalen van ondernemers en bedrijven uit de provincie Groningen. Artikelen worden onderverdeeld in rubrieken als ‘startups’, ‘energie’ en ‘tech’. Houdt uw doelgroep niet van lezen? Ook dan is Noordzaken interessant voor uw banners, want iedere week komt er een aflevering van een videoserie online. Er zijn vier verschillende series waarin Groningse producten en bedrijven centraal staan.

Voor wie is het?

Noordzaken is er voor én door Groningse ondernemers, organisaties en geïnteresseerde consumenten. Groningse deskundigen op verschillende vakgebieden schrijven hier speciaal columns voor. En heeft u zelf nog nieuws of tips voor de redactie? Mail dan naar noordzaken@rtvnoord.nl en lever zelf een bijdrage aan het platform.

Waarom mijn banner op Noordzaken?

Vanaf nu kunt u ervoor kiezen om uw banner alleen te laten zien op de pagina van Noordzaken. Het voordeel daarvan is dat u veel gerichter uw doelgroep kunt bereiken en de kans groter is dat de bezoeker klikt op uw banner. Banners voor business-to- business zijn op Noordzaken namelijk veel relevanter dan op de gewone website van RTV Noord, waar zich voornamelijk consumenten bevinden.

Dus, heeft u een bedrijf dat producten of diensten biedt voor andere bedrijven? Dan is dit misschien een geschikte plek voor uw banners. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met een van onze accountmanagers.