Online adverteren bij RTV Noord
28 maart 2017 
1 min. leestijd

Online adverteren bij RTV Noord

Online adverteren bij RTV Noord levert direct resultaat op. Dat is een stuk gemakkelijker dan sommige ondernemers misschien denken. Ondernemers zien direct dat hun bezoekersaantal stijgt.

Mogelijkheden online adverteren bij RTV Noord

Online mogelijkheden voor adverteren op RTV Noord lopen uiteen van displaymarketing tot videocommercials, die worden getoond op onze website en/of app. In beide gevallen staat ons team klaar om u te helpen met de inhoud en vormgeving van een goede advertentie. Bent u al actief met online adverteren bij ons? Dan bent u wellicht toe aan een volgende stap.  Er is nog veel meer mogelijk met uw online strategie.

Er is meer: Geo-targeting

Als uw doelgroep zich in Groningen, Winschoten en Delfzijl bevindt, heeft het weinig zin dat mensen uit Marum of Leek uw online banner zien. Daar heeft RTV Noord echter een prima oplossing voor. U kunt bij ons gebruikmaken van geotargeting: uw advertentie (banner) verschijnt alleen op de plek waar uw doelgroep zich bevindt. Geotargeting is het gericht plaatsen van online banners op basis van de geografische locatie van de websitebezoeker. Met geotargeting kunt u dus zelf bepalen in welke stad of welk dorp uw advertentie vertoond wordt. Zit uw doelgroep in Stadskanaal of in Groningen? Dan kunt u ervoor kiezen om de advertentie alleen aan inwoners uit dat gebied te vertonen. Zo zet u uw budget zo effectief mogelijk in. U heeft al een geotarget campagne voor €1.400,- (400.000 impressies).

Voordelen Online adverteren bij RTV Noord

> Snelst groeiende kanaal
> 6,6 miljoen bezoeken per maand
> Adverteren op onze website, in de app of op onze Facebookpagina
> Displaymarketing (banners) of commercials
> Direct zichtbaar resultaat
> Verzekerd van goede kwaliteit en zichtbaar resultaat

Bent u er klaar voor om te adverteren in Groningen en wilt u advies over de inzet van online mogelijkheden? Bel met onze accountmanagers via 050-3186655 of stuur een e-mail naar commercie@rtvnoord.nl.