Reclamebureau in Groningen? RTV Noord is er ook!
13 april 2022 
1 min. leestijd

Reclamebureau in Groningen? RTV Noord is er ook!

Bent u een Groningse ondernemer en zit u er al langer over na te denken om reclame te maken, maar heeft u geen idee hoe u dit zou moeten doen? Vaak wordt er dan al snel gedacht aan het inschakelen van een reclamebureau in Groningen. Zij bieden immers een strategie, advies en voeren de campagne uit. Maar, wist u dat RTV Noord u ook al een eind op weg kan helpen met deze zaken?

Het beste van allebei 

Maar waarom zou u rechtstreeks adverteren bij RTV Noord en niet een reclamebureau in Groningen inschakelen? Hier zijn een aantal redenen voor. Ons team heeft jarenlange ervaring in adverteren en onze accountmanagers kennen onze kijkers, luisteraars en bezoekers als geen ander. Dit kan voor u een groot voordeel zijn. Door het goed kennen van onze kijkers, luisteraars en bezoekers weten we precies hoe uw reclame ingezet kan worden om uw doelgroep te bereiken. We adviseren u graag over radio, tv en onze online mogelijkheden. Natuurlijk kunt u daarna alsnog een eigen reclamebureau inschakelen om de uitvoer van de campagne te bespreken.

RTV Noord en reclamebureaus in Groningen gaan samen

Wilt u niet het idee van een reclamebureau achterwege laten? Ook geen probleem! We werken nauw samen met vele reclamebureaus uit Groningen. Wij adviseren over de inzet van uw commercials of uitingen en het reclamebureau doet de strategie en uitvoer van de uitingen. Zo krijgt u het beste van twee werelden. Wij geloven in het bundelen van kennis om het beste te bereiken voor onze klanten.

Bereik heel Groningen

Het is als Groningse ondernemer vaak heel effectief om regionaal te adverteren. Waar kan dit beter dan dé regionale zender van de provincie Groningen? Per maand hebben we miljoenen online bezoeken. Via Radio Noord en TV Noord bereiken we wekelijks duizenden en duizenden Groningers. Ziet u uw naamsbekendheid al groeien?

Adverteren bij RTV Noord 

Bij RTV Noord zijn er veel mogelijkheden om te adverteren. Eerst wordt er gekeken naar een doel. Wilt u een tijdelijke actie verkondigen of heeft u meer behoefte aan naamsbekendheid in de regio? Op basis van uw wensen zal er besloten worden wat het beste zou werken om uw doel te bereiken. Misschien werkt een radiocommercial, tv-commercial of juist display advertising het beste. Ook dit is weer volledig afhankelijk van waar uw doelgroep zich bevindt op onze kanalen.

Bent u benieuwd wat RTV Noord te bieden heeft? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze accountmanagers.